INSPIRATIE


Omdat jij zelf jouw tafeltje samenstelt, zijn er ideeën te over. Hieronder staan enkele voorbeelden waardoor jij je kunt laten inspireren.

RETRO, PERSOONLIJK & HANDGEMAAKT – Met een Tafeltje Tegeltje – breng je een warme, retro sfeer in je huis – heb je een unieke tafel: Dit komt doordat jij zelf de kleur van de tegeltjes en van het frame bepaalt – kies je voor handgemaakt. De tafels worden door ons zelf gemaakt, nadat ze door jou zijn samengesteld. 

ONS ASSORTIMENT – Tafeltje Tegeltje heeft tafels die nét wat anders zijn dan anders. De tafels kenmerken zich door de Spaanse, ambachtelijk gebakken tegeltjes, die bevestigd zijn op het tafelblad. De tafels zijn zorgvuldig ontworpen en van zeer degelijk materiaal gemaakt. Op korte termijn zal het assortiment uitgebreid worden.  Laat jij je verrassen?

LEKKER RETRO – Houd je van retro? Dan zit je hier goed. De tegeltjes op de tafeltjes geven een knipoog naar vroeger. Je herkent ze vast wel: de tegeltjes op het tafeltje van grootmoeder. Zie je ze voor je? Fonkelend in het licht van het haardvuur?

OOK LEUK ALS NACHTKASTJE – Wie wil dat nou niet, wakker worden in een gezellige slaapkamer? De tafeltjes van Tafeltje Tegeltje kunnen ook gebruikt worden als nachtkastje. Ze geven nét dat extra tintje aan je kamer. Binnenkort ook verkrijgbaar met een extra plankje onder het blad.

ROMANTISCH EN SPEELS – Houd je meer van een Bohemian stijl? Kies dan voor een warme kleur tegel. De warme kleuren en het levendige patroon van de tegeltjes geven je tafeltje een speels effect. Zo krijg je een hip tafeltje in een modern jasje.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PHOTO-2020-11-26-11-13-03

LICHT, LUCHT, NATUUR – Lichte kleuren, zoals wit, zandkleur of lichtgroen. Strakke lijnen en weinig accessoires. Natuurlijke elementen, zoals planten en droogbloemen. We hebben het hier over een Scandinavische stijl. Deze stijl geeft een oase van rust.

'' Het is zó leuk dat je het helemaal eigen kunt maken. Ik heb inmiddels een salontafel én een nachtkasje. Beide in een andere stijl, maar zo passend in de ruimte '' - Annerieke

HEB JE EEN STOER INTERIEUR? Dan past een tafel van Tafeltje Tegeltje uitstekend. Het stalen frame sluit mooi aan bij de andere stalen meubelen die in dit interieur staan. Zie je de match met deze deur? 

EEN TAFELTJE TEGELTJE PAST ZICH GRAAG AAN, zoals aan de tijd van het jaar. Is het zomer? Dan schitteren de tegeltjes in de zonnestralen. Wordt het december, dan viert de tafel de feestdagen mee.  

DESIGN – Deze stijl neigt meer naar design. Zie hier het rankje bankje, de strakke lijnen met de lichte basis. Kenmerken die ook terugkomen in de tafel van Tafeltje Tegeltje. 

THUISWERKEN – Ben jij het ook zat om de hele dag tegen de witte muren van je zolderkamer aan te kijken? Met dit banktafeltje maak je thuis werken een stuk gezelliger. Verhuis snel, samen met je bak koffie en je laptop, naar de bank!