IMG_4130

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnenkomt?

We streven ernaar om je tafel binnen 3-6 weken te leveren.

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, zodra je een bestelling plaatst op de website, krijg je een e-mail dat we je bestelling hebben ontvangen. Ook daarna houden we je op de hoogte van het productieproces.

Kan ik een bezorgdatum kiezen?

Ja. We spreken samen met jou een datum en tijdstip af waarop we jouw tafeltje komen leveren.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja. Als je dit wilt, is het goed om dit met ons te overleggen. We kunnen dan een datum/tijdstip afspreken.

Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

Zodra je bestelling binnenkomt, stellen wij een factuur op. Deze krijg je toegestuurd via je e-mailadres. Je betaalt de factuur door het bedrag over te maken op het  rekeningnummer van Tafeltje Tegeltje.

Zijn er ook verzendkosten?

Voor het bezorgen van de tafels met standaard afmetingen worden geen verzendkosten berekend. Voor afwijkende maten moeten we eventueel verzenddozen met een andere maat bestellen en is het de vraag of het bezorgd kan worden via een verzendbedrijf. We zullen samen met jou een plan bedenken.

Hoe wordt mijn tafel bezorgd?

De tafel kan op twee manieren bezorgd worden: óf we komen de tafel persoonlijk bij je brengen, óf we versturen de tafel via een betrouwbaar postbedrijf.

Kan ik een tafel retourneren?
Omdat je een gepersonaliseerde tafel hebt, kunnen wij deze niet terugnemen. Er is geen mogelijkheid om een tafel te retourneren.

Hoe kan ik mijn tafel onderhouden?

Het tafeltje dat je bij ons bestelt, is onderhoudsvriendelijk. Regelmatig een licht vochtige doek over de tafel zorgt ervoor dat de glans op de tegeltjes aanwezig blijft. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Wij adviseren om zoveel mogelijk gebruik te maken van onderzetters om te voorkomen dat de tegeltjes beschadigen. Ruwe harde materialen kunnen krassen achterlaten, wat op sommige tegeltjes goed zichtbaar
kan zijn.

Ik heb schade aan mijn tafel. Wat moet ik doen?

Wat vervelend! Neem contact op met info@tafeltjetegeltje.nl, stuur ons een foto van de schade en wij denken graag met je mee! 

Hebben jullie ook een fysieke winkel?
Nee, wij hebben geen fysieke winkel. Wel staan onze tafels bij fysieke winkels. Je kunt ons vinden bij ‘Jan Buitink Interieurstudio’ in Genemuiden en bij ‘Karakter Wonen’ in Nijkerk.

Ik twijfel over de juiste kleur tegels. Kunnen jullie advies geven?

Natuurlijk. Neem contact op met info@tafeltjetegeltje.nl. Wij denken graag met je  mee! 

Is het mogelijk om een tafel met een afwijkende maat te bestellen?

Geen probleem! Alle tafels worden in onze eigen werkplaats gemaakt, dus ook afwijkende maten kunnen we produceren. Neem hiervoor contact op via de e-mail of via het contactformulier. We mailen/bellen jou dan z.s.m. terug om de maten met je door te nemen. We werken enkel met hele tegeltjes (13 cm x 13 cm)

Kan mijn tafel buiten staan?

Op deze vraag kunnen wij nu nog geen antwoord geven. Deze winter staat er een tafel van ons buiten om te testen of hij bestand is tegen weer en wind. In het voorjaar hopen we hier meer over te w